ЕХО ОТ ЛЯТОТО: МАСКА С БОЖУР И ЦЕНТЕЛА

божур

Ехо от лятото: маска с божур и центела

Остават още няколко дни и жаркото лято ще се смени със златната есен. Ако не искате да пускате лятото и изобщо не сте готови за идването на есента, нека заедно да бъде носталгични. Да си спомним за опияняващите аромати и да си припомним богатите и ярки цветове. Лятото често се асоциира с божури. И редовно най-красивите фотоснимки са съпроводени с тези разкошни цветя!

Разкошно цвете от императорска градина

Божур – красиво ароматно цвете, което не оставя безразличен нито един човек. Пищното цвете се появява върху платното на известни художници, върху гоблените и при украсата на дворцовите зали. По цял свят го наричат краля на цветята, за него се носят легенди и всеки се възхищава на полезните му свойства. С това разкошно цвете човечеството е запознато много отдавна, но Азия наистина му даде „царска” титла.

За родина на изисканото цвете се смята Поднебесната империя. Отглеждането на божур в Китай започва още от древността. Но първоначално тези цветя растели само в императорските градини.

цвете

Било позволено само красиви девойки да поливат разкошните императорски божури. И само най-богатите хора, благородните, са можели да съзерцават красотата на пъпките.

Всеки ден – нова красота

Да говорим за божура и да го гледаме на снимки е приятно. За съжаление, да го видим на живо и да усетим аромата му не винаги е възможно. Божурът цъфти в началото на лятото и всеки ден и дори час се открива пред света по нов начин. Постоянният наблюдател може да улови уникалният момент, когато младата пъпка на божура се разтвори в разкошен цвят.

Полза във всеки лист

Божурът е надарен не само с външна красота – екстрактът от растението притежава огромно количество полезни свойства.

красота

Например, той е способен да подари на кожата на лицето равен оттенък, свежест и красота.

Помага да се успокои кожата, намалява възпаленията и като цяло изравнява нейната текстура (свива порите, намалява бръчките, изглажда белезите), тъй като притежава бактерицидни свойства.

Екстрактът от божур е способен да възвърне на кожата еластичността и тонуса й, оказва подмладяващо действие. Спомага за ускоряване на регенерацията на клетките.

Божурът действително преобразява кожата на лицето. Неговият екстракт притежава тонизиращо и възстановяващо действие. Той освежава и подобрява цвета на лицето, леко изсветлява, обогатява клетките с минерали и полизахариди.

Грижа за лицето с разкошен компонент

Специалистите на компания ТианДе успяха да съберат в едно уникалните свойства на божура и да вдъхнат цялото великолепие на императорското цвете в един продукт. И така от голямата любов към божура, към неговия аромат и уникалните му свойства се появи първият компонент на хидратиращата маска от серия Fresh Click.

маска

Идеална двойка

Към ексцентричния, яркия, ободряващ божур специалистите на компанията решиха да добавят нежната и деликатна центела. Тази билка също е родом от Азия. Компонентът вече се използва в други средства на компанията.

Центелата оказва уникално действие на епидермиса! Екстрактът от азиатска центела е способен да намали активността на болестотворните бактерии и да заздрави малките рани и пукнатини. Бори се с белезите и постакнето, а също така е полезен при розацея.

Центелата съдържа мощни антиоксиданти, които стартират естествения процес за производство на колаген и хиалуронова киселина в кожата. Благодарение на това свойство центелата активно се бори със стареенето, включително фотостареенето.

pga маска

Азиатската билка изглажда бръчките, премахва сухотата и лющенето. Като цяло благоприятно действа на кръвообращението, заради което се подобрява цвета на лицето. Центелата отлично освежава.

В центелата има компонент, който помага за лекото изсветляване на кожата, намалявайки изразителността на пигментните петна и луничките.

Също така в основата на състава е добавена полиглутаминовата киселина (PGA) – съвременен компонент, който работи в две направления: дълбоко хидратира кожата и образува върху повърхността й филм, който спира загубата на влага. PGA е способна да проникне в дълбоките слоеве на кожата, ускорявайки нейната регенерация и повишавайки еластичността й.

киселина

Съставът е подсилен с:

  • Пантенол – интензивно възстановява кожата;
  • Натриев хиалуронат – хидратира;
  • Бета-глюкан – хидратира, подобрява външния вид на сухата и/или увредена кожа, защото намалява лющенето и възстановява еластичността.

Невероятни резултати от една маска

Хидратиращата PGA маса с божур и центела помага да се постигне идеална кожа без фотошоп. Благодарение на активните компоненти в състава на продукта едновременно се случва възстановяването на кожата, нормализирането на липидно-епидермалната бариера и нормалното производството на себум.

Маската може да се използва няколко пъти седмично. За да изгладите кожата и да премахнете грапавостта, използвайте я непосредствено преди нанасяне на грим.

центела и божур

Върху почистена кожа на лицето и шията трябва да се постави маската мулаж за 15-20 минути, след това се премахва и се изплаква лицето с вода.

Ефектът – обновена, млада и свежа кожа!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК