ФЕВРУАРСКИ ДЕТОКС, ЗА ДА ИЗБЕГНЕТЕ АВИТОМИНОЗАТА.

детокс

Февруарски детокс, за да избегнете авитоминозата.

Токсините са вредни за организма отрови, които ни дебнат навсякъде. Те се намират в некачествената вода и храна, в неорганичната козметика и битовата химия, в лекарствата, в синтетичните дрехи и мебели. Огромно натрупване на токсини има в околната среда на големите градове. Учените и медиците твърдо заявяват, че токсините са виновни за лошото самочувствие, слабия имунитет, авитаминозата, стреса и депресията.

Детоксикацията (детокс) е процес на разрушаване и неутрализиране на различни токсични вещества чрез химични, физични или биологични методи. Детоксикацията е естествено и изкуствено отстраняване на токсините от организма.

токсини

Как започва процесът на детоксикация?

Специалистите на корпорацията разработиха програма за детоксикация на организма, която се състои от три етапа и включва тези продукти, които наистина помагат на организма да се освободи от токсините. Запознайте се с програмата и закупете необходимите продукти.

ПЪРВИ ЕТАП

Подготвителният етап ще ви помогне „да събудете” организма и да го настроите за почистване. Продължителността на курса е 15 дни. По време на този етап е необходимо постепенно да се откажете от забранените продукти и да добавите колкото се може повече от препоръчителните, например белия хляб с пълнозърнест, белия ориз с кафяв, а зърнените храни, съдържащи глутен, с безглутенови.

детоксикация

ВТОРИ ЕТАП

След подготвителния етап преминете към основния. Този етап е по-сериозен, тук трябва напълно да коригирате храненето и да го направите рационално. Под строга забрана са: полуфабрикатите, бързите храни, газираните напитки, соковете, мазната и пържената храна, алкохолът, цигарите. Добавете към правилното хранене СПА процедури, здрав сън, почивка и намалете до минимум факторите, предизвикващи стрес и замърсяване на организма.

ТРЕТИ ЕТАП

Закрепващият етап, както предишните, е с продължителност 15 дни и също включва рационално хранене, пиене на много вода или билков чай и физическа активност. За да има максимална полза от детоксикацията, предварително се подгответе за нея. Не трябва да се разсейвате и дразните от предстоящи отчети и крайни срокове, които определено ще доведат до срив и преяждане от стрес. Разбира се, не планирайте детокс програмата по време на почивката си и забравете за определено време закуската с колегите в близкото кафене, тъй като кроасаните с чаша кафе по време на детоксикация са забранени за вас!

Стартирайте процеса на детоксикация на организма сега, за да посрещнете пролетта бодри, здрави и с много енергия!

детокс

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК