КАКВО Е ТЕЧЕН ПЛАСТИР И ЗА КАКВО Е?

течен пластир

Какво е течен пластир и за какво е?

Първо да ви разясним: „Течен пластир” – това е крем.

Защо кремът е станал изведнъж пластир? Защото неговите свойства са аналогични на свойствата на някои от нашите китайски пластири. Само че, този продукт е създаден под формата на крем.

Продуктът е необходим както за активни хора, така и за тези, които водя по-слабо активен начин на живот.

„Течният пластир” е идеален при значително физическо натоварване, когато на опорно-двигателния апарат му предстои дълга и тежка работа, например тренировка в залата. Използването на крема преди тренировка помага да се намали дискомфорта в областта на ставите, който възниква след активни упражнения.

движение

При заседнал начин на живот, първо, трябва да се раздвижи кръвта в организма. Затова напълно спомага загряващото действие на продукта, което подобрява притока на кръв към ставите. Това позволява да се компенсира недостига на движение и да се избавите от дискомфорта.

Благодарение на натуралните ефективни компоненти кремът „Течен пластир” от ТианДе ще ви помогне да придобиете увереност при всяко движение и да се отървете от дискомфорта. Ценните етерични масла и билковите екстракти помагат за по-бързото възстановяване!

Благодарение на активните компоненти в състава „Течният пластир” притежава затоплящо действие.

Екстрактът от лют червен пипер притежава загряващ ефект. Той проявява регенеративни свойства, подобрява кръвообращението. Капсаицинът, съдържащ се в пипера, блокира невропептид Р, който причинява оток на ставите и болка.

лют пипер

Екстрактът от прополис отдавна се използва за облекчаване на дискомфорта в ставите. Оказвайки върху тях благотворното си въздействие, той помага за повишаване на двигателната активност.

дяволски нокът

Екстрактът от дяволски нокът оказва на възпалените стави противовъзпалително, антисептично и обезболяващо действие. Подобрява подвижността на ставите, намалява усещането за скованост.

Екстракт от девисил. Още Авицена се възхищавал на свойствата на това растение. Той го препоръчва при болки в ставите, гърба и костите.

билка

Етеричното масло от канела намалява мускулните спазми и облекчава болката в ставите. Бързо загрява мускулите, подготвяйки ги за физическо натоварване.

Етеричното масло от карамфил помага да се намали болката от натъртвания и разтягания, подобрява кръвообращението, връща лекотата и радостта на движенията.

Етеричното масло от ела помага да се възстанови нормалното хранене на хрущялната тъкан и прави по-интензивна микроциркулация както на кръвта, така и на лимфите в ставите.

Камфорът оказва антисептично, локално дразнещо, локално аналгетично и противовъзпалително действие

Ментолът оказва противовъзпалително и обезболяващо действие, притежава антисептични свойства.

Зехтинът оказва омекотяващо и хидратиращо действие на кожата.

течен пластир

За да се отървете от дискомфорта в областта на ставите, използвайте крема „Течен пластир” от ТианДе!

-25%
Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК