КОМПАКТНА, БЪРЗА, УДОБНА – „НЕЖНА РОЗА“

нежна роза

Компактна, бърза, удобна – „Нежна роза”

Безупречна, матова кожа – именно с нея започва идеалният външен вид. Мазният блясък може много бързо „да размаже цялата картинка”. Матиращите кърпички „Нежна роза” от серия SPA technology ще ви помогне с едно движение да победите мазния блясък и не само! Имат силата да премахнат натрупаните бактерии.

70% от хората от всяка една възраст целогодишно се нуждаят от матиращи кърпички!

Откъде идва мазния блясък при хора с нормален тип кожа? Слънцето и горещините стимулират производството на повече кожна мазнина и пот. Заради което не може през топлото време да не използвате този продукт.

кърпичкиА притежателите на мазна и комбинирана кожа се нуждаят от матиращите кърпички през цялата година. Между другото, комбинираният тип кожа е най-разпространения. Според статистика, 70% от хората са с този тип.

Много популярни са кърпички при младежите. Защото пикът на мазната кожа идва в периода на полово съзряване: от 12-13 до 20-25 г.

С възрастта активността на мастните жлези намалява. НО! Не по-рано от 30-годишна възраст мазната кожа може да стане комбинирана, а комбинираната – нормална. А в някои случаи повишената секреция на себум придружава човек до 40-50 години.

Активността на мастните жлези може да се повиши независимо от възрастта, например, заради стрес, нарушен хранителен режим, бременност.

Край на пудренето на носа!

Как сте се справяли без матиращи кърпички? Най-вероятно много от вас са премахвали мазния блясък с помощта на пудра. Слой върху слой, особено при повишено производство на кожна мазнина… Всеки нов слой маскира блясъка, запушвайки порите и създавайки всички условия за поява на черни точки и акне. И в същото време, премахвайки замърсяванията с гъбата на пудрата, може да пренесете бактериите в продукта и после отново на лицето. Истински кръговрат! С матиращите кърпички „Нежна роза” ще прекъснете този порочен кръг! Те ще ви помогнат бързо и лесно да оправите грима по всяко време и на всяко място.

Как са се появили матиращите кърпички?

Техни прародители може да наречем кърпичките на астронавтите, които не са имали възможност да се измият добре в условия на безтегловност. След известно време по този модел създали продукти за детска хигиена. След това французите решили да използват този продукт с козметична цел. Матиращите средства бързо придобили популярност при знаменитостите, които постоянно са били принудени да бъдат пред камерите. Днес този незаменим „аксесоар” е достъпен за всеки!

нежна роза

Нежен състав за нежни докосвания

Целулоза – природен абсорбент, произведен от дърво. Тя поглъща себума, потта, праха и излишния грим.

Екстракт от роза – един от най-скъпите и ценни компоненти в козметиката. Розата може да подобри състоянието практически на всяка кожа. Нейният екстракт притежава антимикробни свойства, предпазва от дразнене, поглъща излишната кожна мазнина и пот. Прави кожата кадифено нежна.

Не съдържа талк!

Винаги с вас!

кърпичкиБлагодарение на удобната опаковка, малък плик, кърпичките могат да бъдат с вас навсякъде. Лесно ще им намерите място в дамската или козметичната чанта, дори в джоба на якето. Така ще бъдат под ръка в необходимия момент: при пътуване, на разходка, на работа, на среща…

Много са удобни! Не трябва да търкате лицето, достатъчно е само да поставите кърпичката върху зоната с блясъка. Хартията ще попие всичко излишно. След кърпичката може да нанесете пудра, за да освежите още повече грима.

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК