ОТКРИВАМЕ СЕЗОНА НА ЧИСТИТЕ ПРОЗОРЦИ!

прозорци

Откриваме сезона на чистите прозорци!

Всяка домакиня знае, че миенето на прозорци, огледала, стъклена посуда и други чупливи предмети е доста трудоемък процес. Търсим всякакви способи, за да не остане върху повърхността следи, петна, замърсявания, тъй като върху тези предмети те се виждат най-много.

Разбира се, съществуват доста хитрини и народни средства. Например, някои добавят във водата амоняк, който може да доведе до спазми в дихателните пътища; или използват хартия, която видимо може да нарани повърхността.

Да измиете прозорците лесно, а също така и чисто, ще ви помогне кърпата за стъкла от ТианДе. На нея не са и необходими специални миещи продукти! Изделията от микрофибър великолепно попиват влагата без да оставят нито следи, нито влакна.

кърпа

Каква особеност имат кърпите от микрофибър?

Тяхно основно предимството е специалната плетка. Най-фините нишки помагат да се проникне в най-малките вдлъбнатини и да се почистят. Също така кърпата от микрофибър нежно полира повърхността без да оставя след себе си прах и отлично попива влагата. Тези кърпи се отличават с голяма плътност. Подходящи са както за сухо, така и за влажно почистване. И още един важен момент – дълготрайността!

Кърпата за почистване на стъклени повърхностти „Експрес“ на ТианДе е идеална за всякакви стъклени, кристални изделия и, разбира се, за прозорци. Може да закупите и една за автомобила, за да може при необходимост да почистите стъклата и огледалата на колата. Чистотата без следи от мръсотия е гарантирана!

микрофибър

Самата кърпа лесно се почиства с помощта на вода, така че няма да има проблем при използването й.

Вафлен супер микрофибър

Вафленият супер микрофибът, а също и вафлените кухненски хавлии, имат квадратна шарка. Целта на тази структура е максимална хигроскопичност. Кърпата за прозорци от вафлен супер микрофибър поглъща огромно количество вода, а нейните микроребра отлично почистват изсъхналите замърсяванията по стъклата. Между другото, такива кърпи премахват червило, крем, паста за зъби от огледалото и хромираните повърхности. При това не оставят следи и влакна.

С какви други замърсявания се справя вафлената кърпа?

кърпа

Вафлената кърпа е подходяща и за кухнята. Не случайно домакините от всяко едно поколение избират точно вафлени кухненски кърпи. Кърпата на ТианДе съчетава в себе си любимите качества и удобствата на познатата вече кърпа и иновативни технологии, които подобряват многократно всички основни предимства на обикновената вафлена кърпа.

Открийте сезона на пролетното почистване заедно с ТианДе!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК