ПЕТ СЕДМИЦИ БРИЛЯНТЕН БЛЯСЪК

блясък

Пет седмици брилянтен блясък

Всяка жена иска да има красива и блестяща коса, както момичетата от подиума. Но такъв ефект е много трудно да се постигне, освен това е скъпо. Може да направите кератиново изправяне или да ламинирате косата, но тези процедури имат своите капани и недостатъци.

Например, за да получите желания блясък, вие ще изгубите обема в корените и естествените си къдрици. Не на всеки стои добре коса без обем, при някои тази визия добавя няколко години, а при други това изглежда като неподдържана прическа.

коса

Нуждаете се от блясък, но не искате да рискувате толкова много? Използвайте специални продукти за грижа, които ще дарят на косата ви брилянтен блясък! Ефектът им е подобен на ефекта от домашно ламиниране.

Тези продукти се нанасят директно върху косата или само по краищата. Тъй като, точно в краищата косата е най-суха. Освен това, вашият естествен обем в корените ще се запази и ще получите желания сатенен блясък върху косата! Още един плюс на продукта е бързото домашно ламиниране – във всеки един момент може да смените прическата, например да се откажете от сатенения блясък и да прибегнете към визията мокра коса или да направите плажни къдрици.

Освен това стойността на продукт с ефект на блясък и сатен е по-ниска, отколкото цената салонните процедури!

С един такъв продукт ще ви запознаем още днес.

Запознайте се с нашия нов продукт – разкошната есенция за невероятен блясък на косата!

есенция

Есенцията за коса в капсули е истинска находка за тези, които искат да получат ефекта на сатенен блясък! Лекият и бързо попиващият коктейл от натурални масла помага да се възстанови увредената и суха коса. Продуктът няма нужда да престоява върху косата дълго време или да се затопля със сешоар. Не се нуждае и от измиване. Флуидната текстура на есенцията осигурява грижа без утежняване и слепване на косата.

За по-удобно използване коктейлът е разпределен в миниатюрни капсули. В една кутия има 20 броя, които трябва да стигнат за поне пет седмици.

Какво има в състава?

7 изискани масла: аргания, макадамия, японска камелия, камелия олифиера, лимнантес, мента, портокалова кора, а също сквалан и токоферол.

състав

За гладкост и копринена мекота към този страхотен състав са добавени комплексите BELSIL® GB-1020 и Skycore SR1319.

Сквалан – мазна молекула и вещество, което нашата коса възприема като „свое” и заради това много лесно усвоява. Образно казано, скваланът е по-малкия брат на сквалена, компонент на себума, който осигурява естествена защитна бариера. Доказано е, че в човешкия организъм до 23-годишна възраст производството на сквален интензивно расте, а след това постепенно намалява.

Днес скваланът се добива от растителни суровини: захарна тръстика, маслини, оризови трици и пшеничен зародиш. Скваланът обогатява кожата и косата с питателни вещества и поддържа необходимото ниво на влага. Подходящ е за регенерация на сухата и увредена коса. Скваланът възстановява структурата на косата, изглажда, прави я мека и еластична.

Витамин Е (токоферилов ацетат) – това е основен антиоксидант, стимулатор за обновяване на клетките в организма. Той ги запълва с кислород, заздравява леките увреждания, спомага за укрепване на косата, предпазвайки я от начупване и стимулирайки растежа.

капсула

Комплексът BELSIL® GB-1020 образува тънък въздухопропусклив филм върху повърхността на косата, спомагайки възстановяването на структурата. Прави косата мека и гладка.

Комплексът Skycore SR1319 съдържа омекотяващи и кондициониращи компоненти, които придават на косата копринена мекота.

Как се използва есенцията, за да се получи ефекта на домашно ламиниране?

Внимателно отворете капсулата с маслото, съдържанието излейте в дланта си, разпределете есенцията в двете ръце, за да нанесете по-лесно върху косата.

есенция

Предварително срешете вече измитата и изсушена коса, разделете я на сектори и обработете всеки по отделно.

Разнесете съдържанието на капсулата по цялата дължина с внимателни заглаждащи движения, след това срешете с четка с фини зъби, за да разпределите по-добре продукта.

Резултатът – прекрасна коса!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК