ПЛАСТИРИ ЗА ВЪЗРАСТНИ ПРОТИВ БОЛКА

болка

Пластири за възрастни против болка

Почти всеки зрял човек е дълбоко запознат с болката. Острата болка може внезапно да дойде. Усещането може да се появи в гърба, врата, бедрата – където пожелае. Болката може да бъде пулсираща, болезнена, пробождаща или прострелваща.

Със сигурност искате да се сбогувате с всяка болка възможно по-бързо и за тази цел ще ви помогнат специалните фитопластири. Те имат мека тъканна основа с перфорация, която е пропита с активни вещества. Фитопластирите на компания ТианДе са създадени по рецепти на традиционната китайска медицина.

пластир

По рецепта на народната медицина

Китайската медицина възниква в древността. И точно в Китай е започнало изучаването на свойствата на кожната покривка. Установено е, че кожата се явява активен биорегулатор на жизнените функции на човека. Тя защитава тялото и вътрешните органи от негативните фактори на околната среда, а също така работи като проводник на активни компоненти през кожата. Също е било установено, че през кожата могат да преминават лекарствени препарати към мястото на болката. По този начин се е появила трансдермалната терапия.

китай

Фитопластирите на компания ТианДе се отнасят към трансдермалните средства, което означава, че чрез порите на кожата компонентите първоначално попадат в кръвта, а оттам се насочват към източника на болката, заобикаляйки стомашно-чревния тракт, бъбреците и черния дроб.

Китайските лечители сравняват ефекта на фитопластирите с капкомер. Дори за това съществува специално име – „сух капкомер“.

състав

Фитопластирът трябва да се залепя в областта на дискомфорта или на мястото, което точно е указано на етикета. Това ще помогне на компонентите да достигнат проблемната зона в максимална концентрация.

В асортимента на компанията има няколко вида фитопластири.

Фитопластири за тяло „Янканг”

янканг

„Янканг” в превод от китайски език означава „здрави стави”. В състава си има 12 активни компонента, които благоприятно влияят на ставите при поява на дискомфорт и могат да се използват за профилактика на проблеми в опорно-двигателната система.

Поставяйте фитопластира върху проблемната област. Използвайте един или два пъти на ден, до 12 часа дневно. Използвайте в продължение на 7-10 дни.

Фитопластири за тяло „Вутонг”

вутонг

„Вутонг” в превод от китайски език означава „без болка“. Работейки внимателно и въпреки това интензивно, той ще ви помогне да върнете радостта и свободата на движение.

Поставете фитопластира върху проблемната област. Използвайте един или два пъти на ден, до 12 часа дневно. Използвайте в продължение на 7-10 дни.

Фитопластири за тяло „Чжуйфен форте”

чжуйфен форте

Фитопластирът трябва да се залепи върху проблемното място (стави, лумбален гръбнак, болезнено място). Използвайте не повече от 12 часа. Поставяйте всеки ден в продължение на 7-10 дни.

Не търпете болката – използвайте фитопластирите на ТианДе!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК