ПО-БЪРЗО, ПО-ЧИСТО, ПО-МОДЕРНО

чисто

По-бързо, по-чисто, по-модерно

Все още късате на парчета старите тениски на мъжа ви, за да ги използвате за почистване? Откажете се от тази идея! Вече има специални средства за почистване! Модерни, практични, съвременни.

Вместо памучни парцали, които много бързо попиват мръсотията и при намокряне оставят мръсни петна и следи, използвайте специалните кърпи за почистване на ТианДе.

Между другото, тези кърпи се делят на няколко вида. Хайде да ви запознаем с тях.

КЪРПА ЕКСПРЕС

За да се избавите от мръсотията върху огледалните повърхности, използвайте виолетовата кърпа за стъкла от ТианДе.

експрес

Кърпата е с оптимален размер, а по структура на тъкане много прилича на вафлена кърпа. Но за разлика от нея, тя е направена от супер устойчиво микрофибърно влакно, което има уникални свойства. Влакното абсорбира в себе си замърсяванията (дори лепкавите и мазните), при което самата кърпа остава чиста и не е лепкава. Може да я перете, но трябва да я сушите на открито, а не на радиатор.

КЪРПА PROFI

Почистете кожените и мъхестите повърхности на дивана с помощта на оранжевата кърпа за комплексно почистване.

profi

Тази кърпа има леко гумирано покритие, не драска, не разтяга текстилни и кожени повърхности. Освен това, отлично се справя със замърсяванията. Още един плюс на кърпата е, че перфектно попива влагата и я задържа в себе си. Тоест, ако намокрите кърпата и започнете да почиствате с нея, няма да направите „локва”.

КЪРПА 2 В 1

За почистване на плочките в банята, блестящите елементи, смесителите и душовете от сапунена утайка използвайте зелената кърпа-скрабър.

зелена кърпа

За упоритите петна върху плочките е подходяща по-твърдата страна, а за почистване на сапунената утайка обърнете кърпата и използвайте меката страна.

КЪРПА ЗА ПОД

Кърпата за под ще ви помогне да се справите с всякакъв вид замърсявания, независимо дали са лепкави петна или животинска козина.

кърпа за под

Направена от микрофибър, тя буквално привлича замърсяванията като магнит и отлично се справя със остарели петна. Кърпата за под е невероятно устойчива и ще издържи много години. Тя не се разтяга, не задържа миризми, не оцветява и не цапа повърхностите. Лесно се пере и суши.

Запасете се с аксесоарите за почистване на ТианДе и нека винаги да бъде чисто!

-20%
-20%
-20%
Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК