ПОЧИСТВАЩ ЧАЙ. СИЛАТА НА ЛЕЧЕБНИТЕ БИЛКИ.

лечебните билки

Почистващ чай. Силата на лечебните билки.

След празниците чувствате, че буквално всяка клетка на вашия организъм страда? Нямате сили да излезете навън и да хвърлите боклука, външния ви вид е твърде унил, кожата е суха, вече имате обрив и торбички под очите?

Стига вече! Време е да премахнете новогодишните токсини! Именно тяхното нашествие е повлияло на вашето състояние и външния ви вид. Причина за тяхната поява е преяждането, консумирането на газирани и алкохолни напитки и др.

КАК ДА ПРЕМАХНЕТЕ ТОКСИНИТЕ И ДА ВЪРНИТЕ ПРЕДИШНИЯ СИ ВИД?

Като се възползвате от природен детокс или с други думи да пиете билков чай, който ще премахне от вашето тяло всички вредни вещества.

токсиниСъставът на чая е напълно натурален, а ефектът идва от лечебните билки, които отдавна се използват за почистване и поддържане на организма. В напитката има съставки, които подпомагат работата на лечебните билки и почистването на организма от паразити и техните отпадъчни продукти. В резултат се подсилва имунитета, повишава се жизнения тонус, извеждат се токсините и шлаките, намаля се обрива по кожата.

Плодовият чай „Енергия на пречистването” има кафяво-червен цвят, наситен вкус с пикантни нотки и приятна киселинност. Тази вкусна напитка е с детокс ефект. Чаят трябва да се залее с гореща вода, а не вряла. Тогава всички полезни билки попадат във водата.

енергия на пречистването

Плодовият чай се препоръчва да се пие на курсове по 5 дни. Прави се почивка от 2-3 седмици. Оптималното време за консумация на чая е от 15:00 до 17:00. Активните компоненти трябва да преминат дълъг път в организма преди да започнат естествената програма по почистване, която активира чаят. Детоксът ще бъде от 01:00 до 03:00 през нощта. Сутринта шлаките и токсините по естествен начин ще напуснат организма.

КАКВО ИМА В СЪСТАВА? САМО НАТУРАЛНИ КОМПОНЕНТИ!

Шипка – намалява нивото на захар в кръвта, повишава устойчивостта на организма към инфекции, извежда токсините, намалява нивото на холестерол, помага на работата на черния дроб, премахва умората.

шипкаБерберис – почиства организма, извежда токсините, забавя процесите на стареене, притежава холеретични и антипаразитни свойства.

Каркаде – притежава детоксикационно действие, положително влияе на защитните функции на организма, укрепва имунитета, подобрява функция на бъбреците и черния дроб, помага на организма при простудни заболявания.

съставДжинджифил – подобрява храносмилането, укрепва имунната система, стимулира производството на жлъчка и жлъчен сок, притежава противопаразитни свойства.

Нони – неутрализира токсичните съединения и ги извежда от организма, забавя процесите на стареене, подобрява работата на нервната, дихателната, сърдечно-съдовата, имунната система.

Канела – подобрява обменните процеси в организма, помага при отслабване, притежава антипаразитни свойства.

Кардамон – притежава антипаразитни и детоксикационни свойства, укрепва нервната система, намалява летаргията, апатията и главоболието, стимулира работата на мозъка и повишава тонуса на организма.

състав

Карамфил – помага за намаляване на физическата и умствена умора, успокоява. Подобрява обмяната на веществата, притежава антипаразитни и детоксикационни свойства.

Захар – глюкозата и фрутозата, влизащи в състава на захарта, поддържат черния дроб в процеса на неутрализация на токсините, стимулират производството на серотонин, служат за източник на енергия.

Започнете почистването на своя организъм още сега с почистващ чай!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК