ПОДРЕДИ СЕБЕ СИ И ПЛАНЕТАТА СИ

планетата

Подреди себе си и планетата си

Както пише в известното произведение „Малкият принц“: „Станах сутринта, измих се, подредих се – и веднага подредих планетата си“. Защото чистота на нашия дом е и настроение, и комфорт, и здраве. Точно заради това битовата „НЕ химия“ трябва да бъде максимално безопасна. Но ефективна! Разбира се, всичко може да се измие само с вода, само че тя трябва да се съедини с мазнините и замърсяванията, а за тази цел са нужни допълнителни компоненти. В корпорацията за красота и здраве има цяла серия безопасни натурални продукти за чистота. Може дори да се каже, „козметика за дома“. И сега още едно средство разнообразява асортимента: прах за пране суперконцентрат на листи.

Как мислите, че се перат дрехите? В главата ви сигурно възниква образа на „пяна парти“ в барабана на пералнята. Но! Пяната не пере дрехите, а водата.

пяна

А за да може водата да се съедини със замърсяванията и „да ги премахне“ от дрехите и бельото, трябва да се създадат условия, при които това да се случи. Важно е да се намали повърхностното напрежение на водата, тогава тя ще си свърши работата без проблем. А ето така става това: чрез физически средства, например при изпиране с турмалинови сфери, или чрез химически (когато използваме средства с ПАВ), това няма значение.

Но повърхностно активните вещества са различни. Продукт с агресивни ПАВ прави обилна пяна, това опростява разпределението му и осигурява по-икономичен разход. Изборът е ваш, но помнете, че агресивните ПАВ не се изплакват напълно, всичката тази химия остава във въздуха, на дрехите, на чаршафите, върху човешката кожа. А това води след себе си и алергии, и заболявания на дихателната система, и дерматити, и дори депресия.

В листите за пране от корпорацията за красота и здраве има анионни и нейоногенни ПАВ от растителен произход.

листи за пране

Нейоногенните ПАВ са нежни и не предизвикват раздразнения. Подходящи са за деца и за тези, които получават неприятни реакции, като сърбеж, от други видове ПАВ. Леко се пенят и се използват в комбинация с други видове ПАВ.

В състава на листите за пране има и анионни ПАВ. Около анионните ПАВ до скоро се вдигаше много шум. Но времето минава, технологиите се променят. И сега анионните ПАВ се приготвят от естествени суровини. Въпреки че и синтетичните, и натуралните анионни повърхностно активни вещества не са забранени в екопродуктите.

Листата на основата на анионни и нейоногенни ПАВ от растителен произход осигуряват лесно, екологично и качествено изпиране. Ще ви разкажем по-подробно.

пране

Компонентите на продукта бързо се разтварят във вода, прониквайки дълбоко във влакната. В резултат получавате леко и дълбоко изпиране на всеки вид тъкан, включително деликатните.

В състава на листите за пране няма фосфати, хлор, талк и парабени, което прави прането екологично.

Подходящи са за бяло и цветно пране, те не измиват цветния пигмент от влакната, а помагат за запазването на външния вид.

пране

Листите за пране са удобни при пътуване, защото са много леки и не заемат много място. Също така са универсален продукт, тъй като са подходящи за всеки тип пералня и за ръчно пране.

Листът се поставя в барабана на пералната машина.

Биоразградим продукт. С грижа за планетата.

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК