ПРОГРАМА „ПОДКРЕПА НА ОРГАНИЗМА В ЗРЯЛА ВЪЗРАСТ“

Програма Подкрепа на организма в зряла възраст

Програма „Подкрепа на организма в зряла възраст“

Програма „Подкрепа на организма в зряла възраст“ ще помогне за попълване на ресурсите на организма, за поддържане на тонуса и енергията в продължение на много години. Активните съставки, от които са съставени продуктите, ще ви помогнат да почувствате нова сила и желание да живеете активен, пълноценен живот.

„Мамо, ще ти се обадя, нямам време“, „Татко, ела друг път“…

Понякога в динамиката на съвременния живот, в поредицата от постоянни ангажименти и тревоги, мнозина забравят за най-ценното – за родителите си. Обажданията и срещите с родителите стават все по-редки, а съвместните разходки се свеждат до придружаването им до лекарския кабинет. Много хора напускат домовете си, преместват се в други градове и не виждат родителите си с години.

Колкото и да е тъжно, възрастните хора често се чувстват самотни, когато се пенсионират. Те си представят скучни години занапред, а като „забавления“ се очертават само лятната вила, телевизора и посещение в клиниката. Вече има неприятен термин „оцеляване“, който дори не си струва да коментираме.

Само ние самите може да помогнем на родителите си, на близките до нас хора, за да усетят пълнотата на живота и да покажем, че всичко едва започва!

Обадете се на родителите си веднага, кажете им колко ги обичате, планирайте разходка на чист въздух и се погрижете за отличното им здраве. Дори в най-натоварения график на живота, всички ние трябва да имаме време за нашите близки!

Етап 1 – основен
Продължителност – 1 месец

Етап 2 – закрепващ
Продължителност – 1 месец

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ПРОДУКТИ, с които може да допълните програмата по желание!

 

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК