ПРОГРАМА „ПОДКРЕПА НА БЪБРЕЦИТЕ И ПИКОЧНИЯ МЕХУР“

Подкрепа на бъбреците и пикочния мехур

Програма „Подкрепа на бъбреците и пикочния мехур“

Бъбреците се нуждаят от редовна поддръжка. Именно за това корпорация ТианДе разработи специална програма „Подкрепа на бъбреците и пикочния мехур“.

Навременното освобождаване на организма от токсини е най-важният компонент за поддържане на здравето. За детоксикацията ни работи цял екип от органи и системи. Ако някой от органите е неспособен да изпълнява напълно функциите си, на помощ идва друг, в резултат на това той работи с двойно усилие и претоварва себе си.

Едни от основните органи, които помагат за детоксикацията, са бъбреците. Например, ако черният дроб „преработва“ мастноразтворими токсини, то бъбреците поемат всички водоразтворими, т.е. всички течности, които влизат в тялото влияят на бъбреците. И това не са само напитките, голяма част от лекарства са водоразтворими. Замислете се колко често с повод и без повод прибягвате до фармацевтични препарати? Или какво пиете? И не става въпрос само за „химическите“ напитки, които се консумират дори от най-малките деца, а също така евтините пакетирани чайове и разтворимото кафе, дори и обикновената питейна вода. За съжаление, качеството на водата в съвременния свят далеч не е най-доброто. Добавете към всичко по-горе и голямото количество животинска храна, която всеки човек консумира. Крайният резултат е проблеми с бъбреците.

Ние натоварваме този орган още от раждането си. Бъбреците нямат време за филтриране и премахване на токсините и други вредни вещества от тялото ни. В резултат на това, те остават в бъбречния таз и каналите. Тези вещества могат да се трансформират в пясък, а след това в камъни. Всичко това може да доведе до развитие на уролитиаза (бъбречно-каменна болест) и други сериозни проблеми.

Ранните признаци включват дискомфортни усещания в лумбалната област, дискомфорт и хрускане в ставите по време на движение, намаляване или други видове нарушения на нормалната сексуална функция, чести или редки позиви за уриниране, повишено изпотяване, продължителна дисфункция на червата, нарушен сън и други.

Етап 1 – основен

ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ПРОДУКТИ. Продължителност – 30 дни

Етап 2 – закрепващ
Продължителност – 30 дни

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА КОМБИНАЦИЯ
НАПИТКИ

Препоръчителни продукти по избор
ХРАНА

Препоръчителна разтоварваща диета с ограничение на животински протеини.

  • По време на курса храната трябва да е лека.
  • Изберете нискокалорични и лесно смилаеми храни.
  • Ограничете солта, консервираната, пържена и пушена храна.
  • Опитайте се да откажете захарте, кофеина, алкохола.
  • Яжте повече зеленчуци и плодове. Те съдържат целулоза, която стимулира пречистването на червата.

По време на програмата за детоксикация внимавайте за почистване на кожата! Кожата е най-големият орган за детоксикация, който може да освободи тялото от вредните вещества!

 

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК