ПРОГРАМА „ПОДКРЕПА НА СЪРДЕЧНО–СЪДОВАТА СИСТЕМА“

Подкрепа на сърдечно-съдовата система

Програма „Подкрепа на сърдечно-съдовата система“

Не бива да чакате проблемите със съдовете да се задълбочат. Много е важно да се погрижите за здравето си на момента! Корпорация ТианДе разработи специална програма „Подкрепа на сърдечно-съдовата система“, чиито продукти съдържат активни компоненти с насочено действие. Те могат да помогнат за коригиране на метаболизма на холестерола, подобряване на съдовата еластичност и цялостното благосъстояние на организма.

Първо място по брой заболеваемост и, за съжаление, с фатални резултати се заема от хора със сърдечни-съдови проблеми. Със сигурност сте запознати с медицинската аксиома: здравето на човека, както и възрастта му, се определя от състоянието на кръвоносните съдове. И наистина е така! Съдовете са навсякъде и нормалното функциониране на целия организъм зависи от състоянието им!

Всяка година проблемите със сърцето и кръвоносните съдове спохождат все по-младите хора. От стреса и сладките храни с високо съдържание на животински мазнини последиците са наднормено тегло, повишено кръвно налягане, натрупване на лош холестерол и холестеролни плаки, които причиняват запушване на кръвоносните съдове. Животът в региони със замърсен от газове въздух води до постоянен кислороден глад и промени в структурата на кръвоносните съдове. Върху тях също се отразява неактивния начин на живот, тютюнопушенете, наследственост.

Ако се чувствате зле, когато времето се промени, изпитвате пулсиращо главоболие, виене на свят без причина, притъмняване пред очите при рязка промяна в позицията на главата или тялото, задух и повишен сърдечен пулс, дори при незначителни физически натоварвания, усещане за спиране на сърцето, чести скокове на кръвното налягане, прилошаване при пътуване – всичко това е повод да се погрижите за вашите кръвоносни съдове. Тези симптоми говорят за тяхното отслабване, нарушения на кръвообращението и отлагане на холестеролни плаки.

Нарушаването на правилното функциониране на кръвоносните съдове може да бъде не само проблеми със сърцето. Най-често непосредствените последици са разширени вени, атеросклероза, хипертония и много, много други проблеми.

Етап 1 – задължителен
Продължителност – 30 дни

Етап 2 – закрепващ
Продължителност – 30 дни

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА КОМБИНАЦИЯ
НАПИТКИ

Препоръчителни продукти по избор
ХРАНА

Препоръчителна разтоварваща диета с ограничение на животински протеини.

По време на курса храната трябва да е лека.

Изберете нискокалорични и лесно смилаеми храни.

Ограничете солта, консервираната, пържена и пушена храна.

Опитайте се да откажете захарта, кофеина, алкохола.

Яжте повече зеленчуци и плодове. Те съдържат целулоза, която стимулира пречистването на червата.

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК