ПРОГРАМА „ПРИ ПОВИШЕН ХОЛЕСТЕРОЛ“

Програма При повишен холестерол

Програма „При повишен холестерол“

Корпорация ТианДе разработи специалната програма „При повишен холестерол“, чиито продукти помагат за нормализиране на нивата на холестерола и подобряват общото благосъстояние.

Холестеролът – приятел или враг?

Парадокс е, но холестеролът може да бъде и „добър“, и „лош“. Единият участва в обмена на хормони, защитава организма от развитието на атеросклероза, а другият – допринася в образуването на холестеролни плаки. Дори бебетата се нуждаят от холестерол. Той може да се нарече „тухличките“, от които мозъкът, хормоните, мембраните на нервните окончания и клетките са „изградени“.

Поради неправилен начин на живот, чести състояния на стрес, неподходящо хранене с излишък от животински протеин и захар и в резултат на това наднормено тегло), когато има твърде много „лош“ холестерол, той започва да запушва стените на кръвоносните съдове и да се образуват холестеролни плаки.

Обикновено сигналите за отлагане на холестеролни плаки и отслабване на кръвоносните съдове са честите скокове на кръвното налягане, влошаване на благосъстоянието, когато времето се промени, пулсиращо главоболие, виене на свят без причина, притъмняване пред очите при резки промени в позицията на главата или тялото, задух и сърцебиене, дори когато няма значителни физически натоварвания.

Резултатът може да бъде кръвни съсиреци, сърдечни проблеми и други. За да избегнете всичко това, е много важно да контролирате нивата на холестерола си.

Добавете към програмата балансирана диета, умерена физическа активност, откажете се от лошите навици и живейте щастливо!

Етап 1 – основен
Продължителност – 1-2 месеца (повторете курса, ако е необходимо).
Преди курса препоръчваме да преминете през Програма за „Базисна детоксикация“

Етап 2 – закрепващ
Продължителност – 1 месец

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА КОМБИНАЦИЯ
НАПИТКИ

ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

Препоръчителна разтоварваща диета с ограничение на животински протеини.

  • По време на курса храната трябва да е лека.
  • Изберете нискокалорични и лесно смилаеми храни.
  • Ограничете солта, консервираната, пържена и пушена храна.
  • Опитайте се да откажете от захарта, кофеина, алкохола.
  • Яжте повече зеленчуци и плодове. Те съдържат целулоза, която стимулира пречистването на червата.

 

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК