СОЛ ЗА ВАШИТЕ КРАКА И НЕЙНАТА ПОЛЗА

сол

Сол за вашите крака и нейната полза

Вярно ли е, че морската сол е много полезна в грижата за кожата на краката и ефектът от нейната употреба е зашеметяващ?

Нека разберем заедно!

Морската сол е кладенец на полезни минерали и микроелементи. Обикновено този компонент се добавя към състава на продукти или се прави продукт изцяло на основата на морска сол. В компания ТианДе продукти, в чиято основа е морската сол, са солните ексфолианти за тяло. В тях морската сол работи първо като ексфолиант, но също така превъзходна насища кожата с важни и полезни елементи.

морска сол

Солни вани за крака

Тази водна процедура е известна на хората отдавна. Топлата вода с отпускащи масла и билки много добре премахва отоците от краката, помага за подобряването на циркулацията на кръвта, премахва тежестта в краката и напрежението. А след като нашите предци откриват тези качества, не пропускали възможност да затоплят краката си в топла вана и да се насладят на благоприятния ефект.

Между другото, ваната за крака с морска сол е един от най-ефективните методи за възстановяване на кръвообращението, за ускоряване на метаболизма и за подобряване на защитните функции на организма. Солният разтвор създава осмотичен ефект, който помага да се изведат вредните вещества, шлаки и токсини заедно с излишната влага.

Ваната с морска сол допринася за появата на минерален микрофилм върху кожата (така нареченото „солно наметало”), който защитава кожата от попадане на бактерии от околната среда.

крака

С помощта на солните вани може да се помогне на организма като се ускори процеса на работа на имунната система и по-бързо да се възстанови след тежко боледуване. Тъй като в състава на морската сол има компоненти, които играят важна роля за човешкия организъм (натрий, калий, бром, йод, магнезий, калций, флуор). Солните вани подобряват общото състояние както на здрав, така и на болен човек.

Ваните за крака със сол са полезни не само за възрастни, но и за деца. Процедурите помагат на учениците да отпуснат нервната система, да подобрят настроението и общото състояние.

СОЛНИ ВАНИ ОТ MASTER HERB

В зависимост от добавките, които се намират в готовия продукт под името „солна вана”, може да получите необходимия за вас ефект.

вана

Например, солна вана „Китайски билки” с екстракт от растения се явява ефективно средство за премахване на умората и тежестта в краката. Притежава освежаващо и антисептично действие, има прекрасен отпускащ ефект. В основата на продукта има морска сол, а също така екстракт от корен и пелин. Ароматът на солната вана е пролетен и освежаващ.

билки

Солната вана за крака „Лавандула” с етерично масло от лавандула помага да се нормализира потенето, омекотява загрубялата кожа, мазолите, дълбоко почиства кожата, омекотява и я дезодорира. Ароматът на лавандулата помага да се отпуснете и успокоите, нормализира пулса и ви кара да се чувствате добре след дългия работен ден.

лавандула

Солна вана за крака „Чаено дърво” съдържа легендарното масло от чаено дърво, което се смята за едно от най-силните природни антисептични и противомикробни компоненти. В състава има и екстракт от камелия, който също се слави със своята ефективност в борбата с микробите и бактериите. Екстрактът от камелия хидратира, омекотява и успокоява кожата, а също така защитава от раздразнение. Солната вана за крака нормализира потенето, не позволява на микробите да се размножават и да предизвикват неприятна миризма.

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК