ВИРТУОЗЕН ТРИК: ОБЕМ НА МИГЛИТЕ Х 5

мигли

Виртуозен трик: обем на миглите х 5

Мислите, че само „великите” визажисти могат с едно движения на ръката да придадат на миглите невероятен обем и разпределение?

Но не е така, всяка от нас е „магьосница-вълшебница-чародейка” в света на гримирането, ако в ръцете стои продукт за красота от ТианДе!

Никакви магии, никакви вълшебни отвари, само желание да бъдете красиви и любимата козметика на ТианДе!

Защо изобщо се нуждаете от спирала?

За да придадете на погледа дълбочина, за да „стреляте” кокетно с очи и да очаровате още при пръв поглед. С помощта на спирала за мигли може да отворите очите, визуално да повдигнете висящите клепачи, да коригирате наклона на ъгълчетата на очите. Спиралата е наистина необходим козметичен продукт и трябва да присъства във всяка дамска чанта!

спирала

Как се е появила спирала?

С появата на спиралата са запознати почти всички жени. На всеки втори козметичен канал се разказва за едни и същи истории за египетски и римски красавици, които използвали доста странни съставки за създаването на спирала. Споменава се и за спиралата от черни брекети с четка и за тези, които са се появили след нея.

Но има една история за появата на този козметичен продукт, за която малко хора знаят.

В Китай има легенда, според която спиралата е изобретена от философ Tien-Lcheu през 1200 г. преди н.е. Тя не била създадена за козметични цели. Първата спирала била създадена, разбира се, за рисуване и оформяне на йероглифите, изсечени в камъка. В състава на тази китайска спирала има черен пигмент от въглен с лепила на водна основа или смес от сажди, получени при изгаряне на иглолистна дървесина, с лампово масло. А, на свой ред, маслото за лампи се смесва с желатин, получен от мускус и магарешки кожи.

спирала

Все пак такъв продукт като спирала за мигли не е бил търсен по това време в Китай. Гримът на китайките представлявал избелване на лицето с бяла оризова пудра, оцветяване на устните и рисуване на черни вежди.

Но след време китайските красавици лека полека започнали да прибягват към използването на спирала за мигли. И продуктът имал приблизително същия състав какъвто притежавала спиралата на китайския философ.

Какво има вътре сега?

Всичко зависи от предназначението на продукта. Като цяло модерната спирала има две свойства: увеличаване на дължината и придаване на гъстота или обем.

състав

За придаване на обем и увеличаване на дебелината на миглите в състава се добавят гранули восък. При нанасяне тези кристални частички прилепват към всяка мигла и увеличават обема й.

Ефектът на по-дълги мигли се постига благодарение на присъствието на копринени и найлонови микровлакна в козметиката, които по време на нанасяне се придържат към върховете и сигурно се фиксират върху космите.

Често има момичета, които се нуждаят едновременно от увеличаване на дължината и обема на миглите. Тогава производителите добавят в състава на спиралата и найлоновите влакна, и восъчните микрогранули. В резултат на това със само един продукт е възможно да се създадат дълги и обемни мигли.

А сега си представете какво има в спирала „5 в 1”! Това е наистина вълшебна пръчка!

galaxy volume 5d

Запознайте се със спирала за мигли Galaxy Volume 5D!

Какво може тази „вълшебна пръчка”? Тя ще дари на вашите мигли:

  • Обез без утежняване – дори да нанесете два слоя, те няма да се превърнат в „крака на паяк”.
  • Идеално разделение – четката с твърд косъм разделя дори късите мигли.
  • Устойчива форма – бъдете сигурни, извитите мигли ще останат с вас до края на деня.
  • Невероятна дължина – спиралата ще удължи всеки косъм, създавайки разкошен поглед.
  • Нежна грижа – вашите мигли ще изглеждат великолепно, те ще бъдат меки, „въздушни” и поддържани.

Впечатлени ли сте? Тогава не чакайте дълго, а си закупете невероятната спирала за максимален обем и гъсти мигли!

Вход РЕФЕРАЛ ВХОДОТЛИНК